top of page
Image by Erick Zajac

Wie we zijn

Hieronder ziet u een kleine toelichting van de dienst die u nodig hebt. Sommige diensten verwijzen naar een andere website van de specialist.

Vastgoed fotografie

Jong maar fris is de nieuwste tak van Gebroeders Sok: vastgoed fotografie. Met meerdere mensen in dienst, leveren we de meest volledige service voor uw woningaanbod. Kijk voor een indruk van de prijs bij ons aanbod. U kunt ook direct een afspraak maken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

SDV movies

Voor alle soorten video’s bent u bij SDV Movies aan het juiste adres. Bruiloften, bedrijfspromotie of muziekvideo’s, wij hebben overal ervaring mee. Flexibiliteit en gezelligheid, daar staat SDV Movies voor.

FC photography

Met bijna 7 jaar fotografie ervaring heeft FC Photography alle kennis (over portret- en landschapsfotografie) die u nodig heeft. (Het uitgebreide portfolio met duizenden foto’s zegt veel.) Een beeld zegt meer dan duizend woorden, wordt wel gezegd. Niets is minder waard! Laat u vooral leiden door de tientallen foto’s die u in het portfolio kunt vinden. Het portret zegt meer over de fotografe dan menig woord.

Gebroeders Sok Studios

Met een uitgebreide thuisstudio hebben wij alle tools in handen die uw muzikale idee tot werkelijkheid kan brengen - en meer! Met ervaring en netwerken in de meeste genres, van klassiek tot pop en van bluegrass tot indie, kan altijd de perfecte setting voor uw muzikale ideeën gevonden worden.

bottom of page